Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten

De Maalder residenties

Project | De Maalder residenties


Appartementen met uitzicht op genieten.

“De Maalder residenties” wordt een unieke leefomgeving. Bovenop een heuvel met een uitzicht dat tot de verbeelding spreekt. Er worden 24 kwalitatieve appartementen opgericht met verschillende oppervlaktes en een mix tussen één-, twee- en zelfs drie slaapkamers. Door deze diversificatie proberen we bij Artebeau in ieders woonbehoeften te voorzien. Niet enkel het adembenemende panorama met zicht over heel Aarschot is een grote troef, ook de ligging is top. Door de nabijheid van de verschillende voorzieningen en activiteiten die Aarschot te bieden heeft, kan elk gezin hier een mooie uitvalsbasis vinden. Ook het station bevindt zich in de directe omgeving waardoor zowel Leuven, Brussel als Antwerpen makkelijk te bereiken zijn.

Energiezuinig bouwen is de toekomst. Als projectontwikkelaar engageren we ons om milieubewust en toekomstgericht te bouwen. Een visie waar u als koper – zeker op lange termijn – de vruchten van zult plukken.

De Federale Overheid verlaagt tijdelijk de BTW voor nieuwe woningen en appartementen van 21% naar 6%, als er sprake is van heropbouw na een afbraak. Aangezien we op deze locatie recent een woning afbraken, komt dit project hiervoor in aanmerking. De BTW-verlaging is geldig vanaf 1 januari 2021 tot 31 december 2022 en zorgt uiteraard voor een grote meevaller op de financiële eindbalans betreffende uw aankoop.

De voorwaarden om van dit verlaagde BTW-tarief te profiteren:

- Uw aankoop - het appartement - moet uw enige en privéwoonst zijn gedurende minstens 5 jaar.

- Of u moet ten laatste op 31 december volgend op het jaar na uw verhuis uw andere vastgoed verkopen.

- Vastgoed dat u geërfd hebt of waarvan u het vruchtgebruik of naakte eigendom hebt, telt niet mee.

- U koopt aan als natuurlijke persoon, niet als vennootschap.

Hebt u vragen of interesse? Aarzel dan zeker niet contact op te nemen met Nick Vervoort.

via mail: nick@zkr.be
via tel: 0493/89.59.00