Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten

Artebeau

Artebeau

Projectontwikkelaar

Welkom
Welkom

Welkom wij zijn Artebeau

Artebeau bv is een dynamische projectontwikkelaar die zich de voorbije jaren heeft gespecialiseerd in het bouwen en commercialiseren van kleine en middelgrote woonprojecten. Het bedrijf is gestart vanuit een passie voor kwaliteit en streeft ernaar om stijlvolle vastgoedprojecten te ontwikkelen en op te leveren met een hoogwaardige afwerking. Daarnaast wordt er steeds gekozen voor een moderne, hedendaagse architectuur.

Goed wonen, waar zit ‘m dat in? Kleine dingen kunnen al het verschil maken. Een leuk uitzicht, of goed contact met de buren. Maar er is meer nodig. Het succes van Artebeau is toe te schrijven aan de uitstekende keuzes qua ligging van onze projecten. Een goede bereikbaarheid van school, werk, winkels staan bij ons centraal.

 

CONTACT: 

ARTEBEAU BVBA
VINCENT MEYNAERTS - MANAGEMENT
INDUSTRIELAAN 25
B-2250 OLEN
VM@ARTEBEAU.COM
TEL +32 (0)491 49 31 57

              Artebeau Nieuwste Project.

Ons jongste Project

Project BAVO

Prachtig wonen in de dorpskern van Noorderwijk.

LANCERINGSEVENT OP ZATERDAG 4 MEI TUSSEN 10:00 EN 14:00!
Het lanceringsevent zal doorgaan op de projectsite (Olenseweg 1, 2200 Noorderwijk), aanmelden is niet verplicht, iedereen is welkom!

Project Bavo is een kleinschalige residentie die zal bestaan uit 12 appartementen met 1 - 2 slaapkamers. Het project is gelegen op een absolute toplocatie, in het hart van Noorderwijk, met alle voorzieningen op wandelafstand. De oprit van de E313 bevindt zich op een steenworp waardoor je een vlotte verbinding hebt naar Antwerpen of Hasselt.

De residentie omvat een knap doordacht architecturaal concept waarbij rekening is gehouden met voldoende natuurlijke lichtinval en kwalitatieve buitenruimtes voor alle appartementen.

Bekijk Project

Nieuws

Op één maand tijd werd er reeds 75% verkocht in dit prachtige project....

Lees meer

Project Homberg te Langdorp biedt een handelsruimte die voor verschillende doeleinden kan dienen. Gelegen op een uits......

Lees meer