Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten

Nieuws

Vincent Meynaerts uitgeroepen tot jonge aannemer van het jaar!

Vincent Meynaerts (29) uitgeroepen tot ‘jonge aannemer van het jaar’ in Vlaams-Brabant

Vincent Meynaerts, zaakvoerder van Artebeau in Aarschot, is door Embuild Vlaanderen bekroond tot jonge Vlaamse Aannemer 2023 voor Vlaams-Brabant. De uitreiking vond woensdagavond plaats in het Brusselse Maison De La Poste.

Voor de provincie Vlaams-Brabant kreeg de 29-jarige Vincent Meynaerts de titel. "Vincent is de geschikte kandidaat omwille van zijn enthousiasme en gedrevenheid om te ondernemen en te bouwen", klinkt het bij Embuild. "Hij is terecht trots om in eigen streek al meerdere projecten te hebben gerealiseerd met de stempel Artebeau."

Vincent is bestuurder bij Embuild Jong Vlaams-Brabant en sinds 2014 zaakvoerder van Artebeau, een projectontwikkelingsbedrijf uit Aarschot dat in 2010 opgericht werd door zijn vader. Artebeau zoekt permanent naar geschikte projectgronden die ontwikkeld kunnen worden tot meergezinswoningen van 10 tot 15 units.

Toen Vincent afstudeerde, kwam al snel de vraag of hij zich wou inwerken in het bedrijf. Enkele jaren nadien nam hij de operationele leiding op. Sindsdien groeide het bedrijf van een lucratieve speler naar een professionele projectontwikkelaar.